Post by moganonnewssi on Mar 13, 2022 3:55:39 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blossom Blast Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blossom Blast Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar pulu səhv salır ▞▞▞
▞▞▞ Blossom Blast Saga 2022 version ▞▞▞
Həqiqətən oynamaqdan həzz alın! Bu, bəzi səviyyələri həll etmək üçün zehninizə yaxşı bir sınaq verir.
Mən bu oyunu çox sevirəm və təxminən 3 ildir ki, bu oyunu oynayıram. amma 1260 səviyyəsinə çatanda artıq səviyyə yoxdur.Çox üzüldüm 😭😭😭
Çox təəssüf ki, yeniləmə xəritədən xilas oldu və mən geri qayıdıb səviyyələri təkrarlaya bilmirəm
Bunu sevdim superdi
Gücləndiricilər getdi! Gözəl xəritə geri döndü. Niyə ikisi də olmasın. Bu oyun çox qarışıqdır. Onlarla qarışmağa başlamazdan əvvəl 5 ulduz idi.
Əvvəllər bu oyunu sevirdim, amma yəqin ki, siləcəm. əvvəllər 10 can alırdı, indi yenidən 5-ə endirilib. həyatın bərpası çox uzun çəkir.
Qızılı ÖDƏMƏDƏN VƏ YA ALMADAN OYUNU DAVAM EDƏ BİLMƏZİNİZİ dərk edənə qədər əvvəlcə əyləncəli idi, elə səviyyə var ki, qızılın köməyindən istifadə etmədən qalib gəlmək mümkün deyil, mən 76-cı səviyyəyə çatıram və onu məğlub etmək mümkün deyil, mən Uninstalled haqqında düşünürəm, çünki oyunum üçün oynamağı sevmirəm
Bu, bütün yaş insanlar üçün yaxşı bir oyundur. Amma biz 500 və ya 499-cu səviyyəni əldə etdikdə, mən oynaya bilmirəm. O zaman mən bu proqramı silib quraşdıracağam, bu mənim işimdir
Mən bu oyunu sevirəm, amma niyə həmişə donur? ? Bu qədər üsul sınayanda və onu geri qaytaranda bütün mükafatlarımı itirmişəm. Mənə elə gəlmir ki, siz bu oyunun donması ilə bağlı nəsə etməkdə maraqlı olacaqsınız. Çünki bu barədə əvvəllər yazmışam və hələ də belə olur.
Tətbiqiniz oyunu tamamlamaq şansını əngəlləməməlidir. (Şansın tükənməsi). Əks halda, bu, oynamaq üçün rahat bir oyundur. Mən illərdir oynayıram.
Bəli, mən nə Wi-Fi, nə də mobil dataya qoşulmuşam bu oyun yüklənmir...Yalnız internet bağlantımı söndürəndə işləyəcək....Allah rizası üçün bu problemi həll edin.. .Təşəkkürlər
Bu oyun sizi aldadır. Bloom partlayışları olduqda, oyun hələ də partladılmış bütün çiçəkləri saymır. O, hələ də son hərəkətin tamamlanmasına imkan vermir, beləliklə, sizi bu səviyyədə uğursuz edir.
Əyləncəli oyun, lakin "hədiyyələr" axsaqdır, çünki onlardan istifadə etmək üçün qızılınızı xərcləməlisiniz. Daha çox qızıl almadan həqiqətən çətin səviyyədə istifadə edilə bilən bir şey əldə etmək əla olardı. Acgöz!
oyun ilerledikçe ödül diye bişey yok.sanki məcburimuşuz kimi
Mən çiçəkləri sevirəm, amma səviyyəni keçmək üçün aylar lazım olduqda nifrət edirəm. Digər th@n ki, mən bu oyunu sevirəm. Əla qrafika.
Mən oyunu sevirəm, amma hər dəfə onu açanda o, məni çıxarır və ya narıncı ekranda donur. Mən illərdir oynayıram, amma indi tərəddüd edirəm, çünki oynamaq çox çətin olur.
Gündəlik bonuslara nə oldu? Bir neçə gün əvvəl başa düşdüm ki, mən tamamilə çıxmışam, bu, əvvəllər də olub, amma o vaxtdan bəri heç bir şey almamışam. Mən minadan az istifadə etdim, başa çatdırmaq üçün bir neçə gün çəkdim və özümü onlarsız daha az oynadığımı gördüm, həqiqətən çətin səviyyələr onları cəhd etdikdən və vaxtaşırı uğursuzluqdan sonra məni bezdirdi...
Bu oyunda əla iş. Mən bu oyunu 1000 oynayıram (Hər gün... düzü). Bütün çiçəkləri vurğulamağa və onları yüngülləşdirməyə davam edin və çiçəkləri düzəltməyi başa çatdırmaq üçün "DAHA UZUN" oyun vaxtı verin. Yenə deyirəm, bu mənim hər zaman oynadığım 1 nömrəli oyunumdur.Mən "illərdir" eyni oyunu oynayıram və hələ də hər zaman ona tərəf çəkilirəm. Yaxşı işləməyə davam edin və bütün çiçəkləri vurğulayın və bizə oyunçulara oyunu bitirmək üçün oynamaq üçün daha çox vaxt verin".
Bax bu oyunu sevirəm amma sevmədiyim tək şey musiqidir... Bəli, musiqini bəyənirəm, amma oyundan sonra sadəcə dayanır və son musiqi oyunda sinxronlaşmadı...belə ki, yeganə oyun budur. mənim üçün problem və oyun üçün təşəkkürlər...zəhmət olmasa bunu düzəldin😊😊
Mən uzun illərdir bu oyunu oynayıram. Mən bir çox mobil dəyişdirmişəm, buna görə də mənim etdiyim bütün səviyyələr boşa çıxdı. Bu əsl əyləncədir. Mən bu oyunu çox güllərə görə bəyənirəm. Birlikdə çiçək açanda və partlayanda mən çox həzz aldım. Bu oyun üçün təşəkkürlər.💜💜💜💝💝💝💞💞💞
Bu oyun asılılıq yaradır və mən onu oynamağı sevirəm, amma indi onu əvvəllər oynadığım vaxtdan daha çox səviyyə var. Yalnız 400-ə yaxın olanda mən bunu sona çatdırdım. İndi hər şeyə yenidən başladım və yeni səviyyələrdə məni nələrin gözlədiyini görməyə çalışıram.
Hər dəfə 15-ci səviyyəni oynayanda bəzi problemlərlə üzləşirəm..... Hədəfi tamamlamaq üçün 10 zərbə verir.... Amma hər dəfə hədəfi tamamladıqdan sonra 3 zərbə nöqtəsi itirirəm..... Məsələn– 6 zərbədən istifadə etsəm və 5/4 vuruşun qaldığı yerdə deyilənləri hədəfi tamamlasam, bu nöqtənin dərhal azalmasına başa gələcək və əlavə xal əlavə edən yalnız 2/1 zərbə olaraq qalır.... Sualım niyə belədir? Zəhmət olmasa rəy bildirin.... Və ya dərhal düzəldin......
Dream League Soccer 2022 스포츠 iku
pis deyil
Tewekkur
Blossom Blast Saga Fritidsspill rbs
4.19.19 tarixində tətbiq yeniləməsi hər şeyi alt-üst etdi..... yəni = proqramı açın və sonra bütün açıq əməliyyatları tam bağlayın, BBsaga indi 30 dəfə uğursuz olarsa, HƏLƏ oyun oynanılmır..... ***ATTN KING* ** Bu gülünc səhvlər baha başa gəlir... AKA, CC CCsaga CCfriends və s. nəzərə almasaq, bir müddətdir ki, bu oyunu xüsusi olaraq oynayan sadiq müştərini və həvəsli promouteri itirir............
o, məni proqramdan çıxarmağa davam edir, cihazı dondurur və/yaxud yenidən işə salır...
Blossom Blast Saga कैज़ुअल गेम nfiw
Gözəl oyun...amma 861 səviyyəsi çox çətindir...mümkün deyil..bu səviyyəni necə tamamlamaq olar? Heç bir fikrim yoxdur. Xahiş edirəm mənə daha çox seçim verin və məsləhət verin. ..mümkün deyil 50000 nömrə necə ola bilər.i sadəcə 10000 nömrə yığa bilərəm.
Əvvəlcə oyunu bəyənmədim, amma bilirəm ki, çox xoşuma gəlir, bəzən donur və edə biləcəyiniz tək şey çıxmaqdır****
Gizli bonusla çox asılılıq yaradır... Bunu oynadıqdan sonra gözlərinizi yumsanız, hələ də çiçəkləri görə bilərsiniz! Yatmazdan əvvəl əladır! Yeganə mənfi cəhət odur ki, bəzi səviyyələr 300/400 səviyyəsinə keçdikdən sonra həqiqətən əsəbi ola bilər. Oynamaq çox əyləncəlidir!
super
superrrrr
Oyunlardan həqiqətən həzz alın, strategiya işləyib hazırlayın, baxmayaraq ki, bu yaxınlarda oyun donmağa başladı və buna görə də mən həyatımı itirirəm.
Blossom Blast Saga कैज़ुअल गेम nfiw
Elaaas
proqramları endirdikdən və bir neçə səviyyədə oynadıqdan sonra proqramlar daha cavab vermir.
Bu oyunu bəyənirəm, ən böyük uğursuzluq VƏ 3 ulduzun səbəbi, onu məğlub etdiyiniz zaman hər səviyyənin sonunda çiçəklərin nə qədər çiçək açması/partlaması və s. ki. Bitirmək üçün çox vaxt aparmasaydım, onu keçə bilməyəcəyimdən narahat olmazdım. Bu, hər səviyyənin sonunda əlavəni izləmək kimi... Amma daha uzun. Mən sadəcə silməklə davam etməyi xoşlayıram 😕
Bu, indiyə qədər oynadığım ən pis oyundur. Müxtəlif səviyyələrin və əsas menyunun görünüşü yoxdur. Onu ümumiyyətlə quraşdırmayın. Əvvəllər keçilmiş səviyyəni təkrar oynamaq şansı yoxdur. Mən bunu yaxşı hesab etdim, amma heç də yaxşı deyil.
Mən bu oyunu sevirəm, mən 400-cü səviyyədəyəm. Mən buna pul xərcləmirəm, ona görə də yavaş-yavaş pul qazanıram. Mən hər gün yatmazdan əvvəl oynayıram.
Əyləncəli oyun. Ehtiyacınız olan hər şey ekranın altında olduqda və bir yolu təmizləmək üçün bütün hərəkətlərinizi tələb edəndə məni dəli edir
Çox gözəldi bəyəndim♡
Deməliyəm ki, bu, bazarda çiçəyi ehtiva edən ən yaxşı oyundur, başqa heç nə ona uyğun gəlmir. Bu, çiçəklərin "creme de la creme"sidir və mən bunu hər kəsə və hər kəsə tövsiyə edərdim, lakin cırtdanlara o qədər də deyil (bağımın kənarından tullanmağa davam edin). Sifariş verdiyin hər şey gamon və yumurta olanda ət biftek yemək kimidir. Mümkün olsaydı, ona 6 ulduz verərdim 🙂
Sadəcə sevirəm.. Amma çətin səviyyələrdə daha çox mehriban hərəkətlər arzulayıram... Təşəkkür edirəm padşah.. Asılıyam
Mən bunu bəyənirəm, lakin bəzi vaxtlar işləmir və bəzi səviyyələr demək olar ki, qeyri-mümkündür, bilirəm ki, onlar oyunu çətinləşdirməlidirlər, lakin bəzi səviyyələr sadəcə gülüncdür.
Blossom Blast Saga Dažādas spēles bpmp
Son yeniləməyə qədər oyundan həzz alırdım və indi proqramı açmağa çalışanda qara ekran görünür, sonra proqram bağlanır. Digər rəyləri oxumaqla bu yeni bir şey deyil, ona görə də proqramı silməyin vaxtı gəldi. Məyusedici.
Çox əyləncəli və bəzən çox çətin oyun. Əyləncəli saatlar 3 il oynadıqdan sonra heç vaxt texniki problem yaşamadığımı sevirəm. Qayğısız oyun. Bunu sevirəm.
Mən bu oyunu bir neçə gün əvvələ qədər aylardır oynayıram. Ekran mənə 'yeni təcrübəmdən həzz al' deyən gəldi. Oyunum heç bir xəbərdarlıq etmədən yeni formata dəyişdi və format ən pisdir. Mən onlara bildirmək üçün müştəri xidmətləri ilə əlaqə saxladım, ancaq kömək etməyən kompüter tərəfindən yaradılan cavablar aldım! Yeni təcrübə mənə hansı səviyyədə oynaya biləcəyimlə bağlı 1 seçim verir! Beləliklə, Səviyyə 441-i oynamaqdan başqa heç nə edə bilmirəm! Mən sildim və yenidən quraşdırdım...heç nə. Mən "köhnə təcrübəmi" istəyirəm!
Dövri olaraq oyunu əsaslı şəkildə dəyişdirən bir yeniləmə çıxır. Bu da olub. Oyun əhəmiyyətli dərəcədə yavaşdır, hər dəfə eyni oyun səviyyəsini əldə edən səviyyəni yenidən sınamaq məcburiyyətindəsinizsə, səviyyə xəritəsi dəyişdirilib və naviqasiya daha yavaşdır, bunlar ən çox nəzərə çarpanlardır. Mən onu vaxtaşırı yoxlayacağam və düzələnə qədər işim bitdi.
Bəlkə 2 il oynadıqdan sonra işləməyi dayandırdım, yenidən quraşdırdı, hələ də oynamayacaq, oynadığım digər kral oyunu yaxşıdır. E-poçt kralı, çox köhnə foruma yönəldildi, bu da faydalı deyildi.