Post by moganonnewssi on Mar 13, 2022 4:01:46 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tales of Illyria:Destinies ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tales of Illyria:Destinies IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ پنل مدیریت را فعال کنید ▞▞▞
▞▞▞ Tales of Illyria:Destinies 2022 version ▞▞▞
این بازی را دوست دارم و آن را بسیار بازی می کنم. هرچقدر هم سرعت بدم هیچوقت به سختی نمیزنم . یک دشمن تقریبا همیشه. آیا کاری هست که بتوانم در این مورد انجام دهم
سرگرم کننده ... نبرد RPG سبک قدیمی در یک اسکرول جانبی (مشابه بازی آرکید دهه 80) و انتخاب پاسخ در موقعیت هایی شبیه به بازی های رمان های واکنشی. داستان بسیار عمیق
یکی از عمیقترین بازیهای نقشآفرینی در فروشگاه Play، تشکیل تیم شکست ناپذیر شما، کلید بقا در یک دنیای فانتزی بزرگسالان است که به خوبی توسعه یافته است. تغییرات سلاحها و زرهها در نبردهای پرتنش و تاکتیکی RTWP به سبک «بالدورز گیت» و راهپیماییهایی شبیه «مسیر اورگان» در مناظر عجیب و غریب و خصمانه، بهطور مشهودی بر اعضای حزب منعکس میشود. سیستم منو سخت تر از آن چیزی است که باید باشد، اما توسعه دهندگان پاسخگو و قابل دسترسی هستند. بدون تردید توصیه می شود. اگر شک دارید، گیم پلی بازی را در یوتیوب بررسی کنید.
روایت خوب و تجربه گیم پلی
من مطمئن نیستم که چگونه یک بازی می تواند اینقدر عالی باشد و یکی از کم اثرترین هوش مصنوعی جنگی را که تا به حال دیده ام برای تیم شما داشته باشد.
آیا پایانی در بازی وجود دارد که من جستجوی شخصیتم را تمام کردم. من امیدوارم که آن را به روز رسانی خواهد شد
Tales of Illyria:Destinies 角色扮演 fxg
مالک هر 3 بازی سرنوشت قطعا مورد علاقه من در سریال. تعداد خوبی از اعضای حزب برای استخدام من عاشق آن هستم. مشکل قطعا وجود دارد. از دیدن rpg لذت می برم که بازیکن باید فکر کند و برای هر نبردی برنامه ریزی کند. امروزه RPGs شما برنده خودکار یا له کردن x را فشار دهید. من همه بسته های پشتیبانی را خریدم تنها پیشنهاد من این است که اگر شما بچه ها می توانید سرعت نبرد را افزایش دهید، این امتیاز پنج ستاره من خواهد بود. با تشکر کوچولو killerz سریال عالی!
سفر کمی کسل کننده می شود، اما برچسب قیمت 99cebt ارزش آن را دارد. اگر پول داشتم، حتی بسته 10 دلاری DLC را در نظر می گرفتم. ویرایش: پاسخ واقعا سریع توسعه دهنده نیز، من حتی تا روز بعد متوجه نشدم!من یک ایمیل برای شما فرستادم، Chad.c:
بازی عالی این بازی اندرویدی مورد علاقه من و یکی از بازی های مورد علاقه من در هر پلتفرمی است. بسیاری از کارها را به خوبی انجام می دهد، مانند داستان های فردی بسته به اینکه از کجا شروع می کنید، همچنین مبارزه جالب و پیچیده است، اما هنوز به اندازه کافی برای درک آسان است. اما من باید به چند نکته اشاره کنم که چه چیزی را می توان بهبود بخشید. 1 اطلاعات مجله کمی مینیمالیستی به نظر می رسد من دوست دارم محتوای بیشتری به آن اضافه شود. 2 من دوست دارم مانند داستان Tortha تصمیمات بیشتری برای تغییر بازی ببینم
من واقعاً این سبک را دوست دارم، اما در تبلت سامسونگ گلکسی A6 (10 اینچی، دستگاه نسبتاً کارآمد)، *به طرز دردناکی* تاخیر دارد، شاید 4 فریم در ثانیه، با هر دور مبارزه با 2 مبارز حداقل 10 ثانیه طول می کشد. پس از از دست دادن همراه گرگم بدون درخواست تأیید، به دلیل اینکه دکمه «رد کردن» را زدم (فکر میکردم به معنای «رد کردن این کادر محاورهای» است)، نمیتوانم حوصله بارگذاری ذخیره خودکار ۱۰ دقیقهای را نداشته باشم و امیدوارم دریافت کنم. او برگشت برای طلای IAP اضافی که خریداری کردم بسیار زیاد است.
بهترین نقشآفرینی برای اندروید با داستانهای خارقالعاده که آن را با قابلیت پخش فوقالعاده بالا میگذارد، اما دارای اشکال در S9 است. من اخیرا گوشی را از S7 به S9 تغییر دادم. فایل های ذخیره همراه آن نبود، اوه خوب، من مشکلی برای راه اندازی مجدد ندارم. اما در Samsung S9 من نمی توانم از هیچ آهنگری زره بخرم، همه سلاح ها و کلاه های ایمنی دیگر خوب هستند. درعوض، اگر روی آن کلیک کنم، مانند یک اشتراک لینک ظاهر میشود و باعث میشود گوشی من از من بخواهد برنامهای را برای این کار انتخاب کنم. خیلی بد است که با آن کنار بیایم زیرا این بدان معناست که من فقط به دباغی یا زرههای خیاطی محدود شدهام با این حال، این بازی کاملاً فوق العاده است.
چه اتفاقی برای بازی های قبلی افتاد؟ چرا آنها دیگر در فروشگاه نیستند؟ من کاملا BtIW را دوست داشتم، اما واضح است که نمی توانم بازی کنم ...
من تازه شروع کردم و به سرعت سخت می شود من یک چالش خوب را دوست دارم. ممنون از بازی عالی
یک RPG موبایلی که واقعاً میتوانید خودتان را در آن گم کنید. امکانات قالب را به حداکثر میرساند. IAP اختیاری اغلب چیزهایی هستند که میتوانید برای همه نصبهای آینده نیز نگه دارید و چیزهای زیادی به این بازی به معنای واقعی کلمه عالی اضافه کنید! تماس با توسعه دهنده بسیار پاسخگو. اگر Elder Scrolls را دوست دارید، این بهترین چیز بعدی برای موبایل است. فضایی برای پیشرفت: بازی اغلب شما را در زمانی که بین شهرها حرکت می کنید، به قسمتی دور از نقشه می برد.
وجود بیش از حد در برنامه باعث از بین رفتن سرگرمی شد، من 2 بازی آخر را تمام و کمال بازی کردم، اما دیدن آیتمها، مهارتها و موارد دیگر در برنامه یک تغییر بزرگ بود...چرا وقتی میتوانم به آنجا برسم ساعتها برای بدست آوردن آنها وقت صرف کنم. فقط با خرج کردن مقداری پول نقد. من 10 بار برای بازی بدون برنامه پرداخت می کردم. اما بعد در جایی خواندم که چاد به این موضوع اشاره کرده بود که شما بچهها با اپلیکیشن در یک ماه بیشتر از یک سال و نیم بدون آن درآمد کسب کردهاید. بچه ها من برای شما خوشحالم و دوست دارم رشد شما را ببینم، به نظر می رسد گیمرهایی مانند من به اینجا تعلق ندارند به خاطر ارائه گیم پلی عالی وقتی که 2 بازی آخر را انجام دادم تشکر می کنم!
من واقعا این بازی را دوست دارم. نوشتن عالی تنها ناراحتی من این است که به نظر نمی رسد راهی برای خاموش کردن لرزش پیدا کنم. آیا این ممکنه؟
من می خواهم با گفتن این که این بازی ارزش دلار را دارد شروع کنم. آن را بخرید، آن را امتحان کنید، بسیار خوب نوشته شده است، خواندن آن لذت بخش است. اگر این یک بازی پنج ستاره آسان و ماجراجویی بود. با این حال، جنبه مبارزه ای نیست و گیم پلی این بازی را خراب می کند. برای توضیح بیشتر، من این بازی را بدون وقفه بازی کردم و کاراکترهایم را به سطح جمعی از اعضای شش و شش حزب رساندم، همه اعضای حزب کاملاً مجهز هستند و تمام مهارت های خود را که به صورت جداگانه از آنها استفاده می کنند سطح 4 هستند. من از کیس نفرین مبارک استفاده می کنم. هیولای مناسب، و با این حال در این مرحله برخوردهای تصادفی تمام مهمانی من را به راحتی می کشند. شاید به این دلیل است که هر همراهی که پیدا می شود یک کاربر جادویی یا آرچر است، زیرا هیچ راهی برای آزادی با افرادی که در مهمانی خود استخدام می کنید وجود ندارد، فقط باید به بهترین ها امیدوار باشید. طلا به قدری کمیاب است که باید ابتدا بین مهارت های آموزشی یا تجهیزات بهتر یا داشتن وسایل حمل و نقل کافی برای نوشیدنی غذایی و مورد نیاز یکی را انتخاب کنید. من 4 ساعت گذشته را صرف گشتن از جایی به مکان دیگر کردم و سعی کردم هر چیزی را پیدا کنم که بتواند به شخصیت های من کمک کند. این رویکرد سختی ناشی از فرسایش بازی، لذت بردن از آن را تقریباً غیرممکن میکند، زیرا در حال حاضر از نظر حرکت درخواستی Oregon Trail آن بسیار کند است، که اگر مدیریت واقعی برخوردها چندان دشوار نبود، مفهومی عالی است. و صحبت از برخوردها، سیستم مهارت بسیار کجرو است به این معنا که شما با وجود داشتن 10 از 10 مهارت خود که اتفاقاً ساخت قطار نیز نامیده میشود، به سختی موفق میشوید و هیچ شانسی برای افزایش ندارید مگر اینکه هزینه کنید. همه اینها جنبهای جذاب از بازی را ایجاد میکند که در آن بین دو شهر یا بین شهرها با ماموریتهای انجمن جنگجویان و Mage که از دو نوع خندهدار آسان تا غیرممکن را شامل میشود، راه میروید. اگر این کافی نبود تا وقتی واقعاً به شهر میروید، بازی را تقریباً غیرقابل بازی کنید، حتی یک سفر ساده به کلیسای کوچک میتواند به حمله اژدها ختم شود که همسر مهمانی فوری است، زیرا شما حتی نمیتوانید به اژدها ضربه بزنید زیرا شخصیتهای شما اینطور نیستند. آماده برای مبارزه با اژدها این سرعت خزنده و سیستم بسیار وحشتناک بارگیری مجدد فرسایش، راه اندازی مجدد و اساساً گیم پلی اجباری باعث می شود که بخواهم این بازی را حذف کنم و ادامه دهم زیرا زمانی که این بازی بسیار امیدوارکننده شروع شد بسیار ناامید کننده بود. با این حال، یک بار دیگر به آن ضربه میزنم و یک کلاس جنگنده راه میاندازم تا به من این امکان را بدهد که شاید از بازی لذت ببرم، حتی اگر انتخابم را از بین ببرد. این است اما من احساس می کنم که بازی در بهترین حالت از هم گسیخته است.
بالاخره برگشت!!! دلم برای این بازی خیلی تنگ شده بود
بهترین بازی ای که روی موبایل بازی کردم بدون شک. این بازی فقط با بازی پایه 1 دلاری بسیار قابل بازی است. (البته من dlc ها را گرفتم) تنها ناراحتی من این است که گاهی اوقات وارد دعواهای به ظاهر غیرممکن می شوید. با این حال، ممکن است آنطور که باید خوب بازی نکنم. به کار عالی روی این عنوان ادامه دهید.
واقعاً از این بازی لذت بردم، خیلی پیچیده نیست و یک خط داستانی خوب به همراه اتفاقات زیادی است که باعث خنده شده است و در واقع فکر می کنم اگر این کار را انجام دهم چه اتفاقی می افتد یا آن را ذخیره کنم می توانم ببینم چه اتفاقی می افتد، ویژگی عالی btw.
به طور کلی من از این بازی لذت بردم، اما به سلاح ها، سطوح و موارد دیگر نیاز دارد که در آن دشمنان با شخصیت ها هم سطح شوند.
این بازی ارزش پول را ندارد. توسعه دهنده در مسیر درستی قرار داشت، اما هرگز یک سیستم تصادفی مناسب را پیاده سازی نکرد. همه چیز در بازی تصادفی است، با این حال تقریباً تمام برخوردها زنده ماندن تقریباً غیرممکن است. بازی شامل این است که شما دائماً ذخیره می کنید و از آخرین ذخیره خود دوباره شروع می کنید. همچنین، بسیار کند است. شما 10 تا 20 دقیقه را صرف حرکت از یک مکان به مکان دیگر می کنید، و بهینه سازی وحشتناک به معنای واقعی کلمه شبیه به شما در حرکت آهسته است.
من یک گیمر مشتاق نیستم اما از دامنه، تصاویر و تنوع ارائه شده توسط این بازی لذت بردم. من از آموزش های مبارزه ای بهتری بهره می بردم، اما اگر بازی های زیادی انجام دهید احتمالاً هیچ مشکلی نخواهید داشت. خدمات مشتری شگفت انگیز است. کار خوب بچه ها!
در نگاه اول آماتور به نظر می رسد، اما به طور کلی به خوبی طراحی شده است، اغلب بسیار سخت اما به اندازه کافی اجباری است. کاملاً ارزش خرید با 1 دلار را دارد.
این بازی واقعا عالی است.
زمانی که نصب کردم به آپدیت جدیدی نیاز دارد، پس از تایید آن، دیوار بزرگی از متن مخدوش داشت، میخواهم بقیه را بازی کنم، اما تلفنهای مدرنتر من نمیتوانند آنها را اجرا کنند زیرا اضافه نشدهاند. امیدوارم برنامهنویسها این را ببینند زیرا من بازیها را دوست داشتم
با تشکر از بازپرداخت
به راحتی سزاوار امتیاز 5 ستاره است. آثار هنری و نویسندگی گرات و اگرچه من تازه وارد این مجموعه هستم، فرصت های بی پایانی برای آزمایش با سبک های مهمانی و بازی شما نزدیک است. در جاهایی کاملاً تاریک اما با لحظاتی با صدای بلند خنده واقعی (پیشنهاد کمک به برداشتن یک تیر از مرد... بازی و دیدن، اوه هر چند!). به طور کلی RPG فوق العاده، توسعه دهندگان کار عالی.
سرگرم کننده و چالش برانگیز است. من شمارش را از دست دادم که چند بار در این بازی مردم.
یک بازی خوب بود، ارزش خرید را داشت، حتی به طوری که من مقداری را در بازی طلا پرداخت کردم. پس از 24 ساعت، هر بار که سعی می کنم روی یک ماموریت کلیک کنم، ناگهان بازی به صفحه عنوان بازنشانی می شود. حالا همه اینها فقط هدر دادن پول است. به روز رسانی: خدمات مشتری بسیار خوب است و کمک خواهد کرد. شما اغلب این را دریافت نمی کنید و قابل قدردانی است
من اخیراً این بازی را دوباره پیدا کردم و ناامید هستم. به نظر من برای لذت بردن خیلی سخت است. شما تجربه زیادی کسب نمی کنید، سفر در بیشتر موارد بسیار خطرناک است و اسب ها فراتر از حرکت سریع تر، ارزشی ندارند. تلاش مجدد در مبارزات باعث می شود تیم شما حداقل سلامتی داشته باشد که مبارزه را حتی سخت تر می کند. در مجموع، بازی باید سرگرم کننده باشد اگر مبارزه بیشتر بخشنده بود!
بازی را همیشه دوست دارم و بازی بسیار سختی است، مخصوصاً زمانی که اولین زمستان خود را شروع میکنید، زمانی که همه هیولاها میخواهند الاغ شما و حیوانات کوچک به دنبال غذا و هیچ گیاهی برای آب شکار کنند.
ساده، عالی، اعتیاد آور. سوال: اگر من جستجوی اضافی بخرم به این معنی است که باید آن را دانلود کنم؟ (فضای ذخیره سازی کم)
اما من دلم برای پشتیبانی از SD برای اندروید 6 تنگ شده است. آیا میتوانیم در آینده منتظر رفع این مشکل باشیم؟
من همیشه این را دوست دارم بازی کنید
Tales of Illyria:Destinies பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் hxd
من عاشق تک تک قسمت های بازی هستم. امیدوارم دنباله ای داشته باشد
من این بازی را تا حد مرگ دوست دارم، اما به نظر می رسد نمی توانم Kronga یا Cenna را پیدا کنم و مطمئن نیستم که به این دلیل است که آنها در بازی منتشر نشده اند یا اینکه من فقط بدشانس هستم.
این بازی زیبا است اما در عین حال دارای نقص است.این چالش شدید کاملاً مبتنی بر rng است که به طور تصادفی تصمیم میگیرد شما را در سناریوهای جنگی قرار دهد که در آن هیچ شانسی برای زنده ماندن ندارید. من احساس می کنم که این برخوردها باید به سطح شخصیت ها و اندازه مهمانی شما برسد. به عنوان مثال، اولین برخورد من در خارج با 3 ترول بود که در یک نوبت از من کار کوتاهی کردند.
بهترین سریال یک بازی کاملاً عالی از یک توسعه دهنده بزرگ.
من عاشق این بازی هستم، اما چرا بسط کامل باندل 10 برابر هزینه بازی است؟ منطقی نیست و بد است که هیچ انجمن دزدی مانند بازی قبلی وجود ندارد مگر اینکه آن را بخرید. من واقعاً فکر کردم که بخرم به نظر می رسد به روز رسانی ها واقعاً فقط برای اشکالات هستند و برای پخش بازیکنان پرداخت می کنند. من با کمال میل دو تا چهار پرداخت میکردم، بسیار معقول به نظر میرسد و سپس بسطها ارزانتر از بازی است. هیچ شکایتی وجود ندارد، به غیر از آن، فقط شروع کار کمی دشوار است و سپس در اطراف lvl8-10 بسیار آسان می شود
این یک شاهکار است و من برای چنین بازی منحصر به فرد و باورنکردنی اقدام به خرید برنامه خواهم کرد. بازی های 60 دلاری وجود دارند که این سطح از آزادی و سرگرمی را به خود اختصاص نمی دهند
من همچنین پس از تأیید و معرفی، یک دیوار متن مخدوش دریافت می کنم (به نظر می رسد کد منو است). بازی قابل بازی نیست
بازی ماجراجویی فانتزی عالی. نوعی ماجراجویی خزیدن هگزا.
Tales of Illyria:Destinies Rol ijro etiladigan hcny
DuoCards - Language Flashcards Pendidikan mvjd
این بازی را دوست دارم قرار بود دو تای دیگر را بخرم اما میتوانی قسمت دوم را الان پیدا کنی؟🤔😫
بهترین بازی تلفنی موجود
نیاز به کار برای متعادل کردن برخوردها نیاز به قطرههای طلای بزرگتر دارد. دوست ندارم بازی به دو نسخه دیگرش بازی میکند و هوش مصنوعی هم میتواند بهتر باشد، اما تنها راه برای اینکه واقعاً میدانم این است که شما نمیخواهند آیتمهای اضافی برای بازی بخرید. این نسخه از بازی آنها من فقط از این واقعیت ناامید هستم!