Post by moganonnewssi on Mar 13, 2022 4:07:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Formula E App ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Formula E App IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ beskonačni zlatni hack ▞▞▞
▞▞▞ Formula E App 2022 version ▞▞▞
Prijenos uživo nije dostupan u mom okrugu.... UK.
Članci se ne učitavaju. Sučelje nije intuitivno. Nema poretka vozača ili momčadi. Radio vozača ne radi. Sačuvajte prostor na telefonu za nešto korisnije. Lakše je pretraživati web nego pronaći ono što želite u ovoj aplikaciji. Deinstalirano.
Raspored utrke totalni nered. Molim vas, napravite pregled čistog rasporeda prema mojoj vremenskoj zoni
Sve je nestalo! Hajde momci! bila je dobra aplikacija prošle sezone, sada ima bugove i ne mogu je ni otvoriti....😭😭
Ne prikazuje internetsku vezu ili pokušajte ponovno u glavnoj aplikaciji, dok imam internetsku vezu od 25 Mbps
Vi stvarno trebate popraviti ovu aplikaciju. Naravno, dobijete pristojan sadržaj, ali prijava je krvava noćna mora za početak, manje je od 36 sati do prve utrke i još uvijek imate prošlosezonski kalendar i stanje, slike se ne prikazuju u odjeljku s vijestima, stvari poput da.Trebali biste biti vrhunac tehnologije, nemojte izgledati kao gomila idiota.
Aplikacija je prestala raditi. Deinstaliranje i ponovno instaliranje nisu ništa promijenili. Pogreška: došlo je do pogreške, provjerite svoju internetsku vezu. Nema ništa loše s mojom internetskom vezom.
Ne spaja se na internet
Zašto ne prikazuje stanje vozača i konstruktora? 🤷♂️
Dobro ⭐⭐⭐⭐⭐
Općenito je dobar u
Ne mogu otvoriti!!
Navigacija aplikacije nema smisla. Mogu čitati glavni izbornik iz svemira, ali gdje je poredak prvenstva? Vrlo loše iskustvo
Službena aplikacija serije nema poredak na prvenstvu. Mora da se šališ.
Ne znam čemu zapravo služi ova aplikacija. ne podsjeća vas da imate vikend formule E. Nema podsjetnika prije kvalifikacija ili utrka. Teško razumljiva aplikacija. Nije idealna aplikacija. Deinstaliram ovo. Želim pratiti Formulu E, ali čini mi se da nema kalendar za to.
Aplikacija je samo prazna kad je otvorim. Nema doslovno ništa. Samo bijeli ekran.
Prilično beskorisno. Ova aplikacija nema trenutni poredak vozača/timca. Ne prikazuje pozicije vozača uživo. Ne znam zašto su se uopće potrudili izdati aplikaciju. Praktički je nemoguće da bilo tko novi u Formuli e shvati što se događa koristeći ovu aplikaciju. Razočaran. PS: Samo kopirajte aplikaciju Formula 1. Mnogo je korisnije od tvog.
Polako postaje sve bolje. Samo tako nastavite momci.
Tribine prvenstva za vozače i timove mogle bi biti dostupne, lako dostupne i ažurirane do kraja utrka i čim maFIA završi raditi svoje "stvari"!!
Driver radio ne radi za moje omiljene vozače
Nema pojačanja ventilatora, teško se kretati po aplikaciji, vrlo razočaravajuće.
sporo pokretanje, baze podataka za rezultate se ne ažuriraju na vrijeme, kontra intuativan gui i općenito loše iskustvo.... nije baš dobro za službenu aplikaciju, slično kao i aplikacija f1.... možda ako yij koristi isto dev kao f1, nabavite novu, ova aplikacija je šokantno loša, bez namjere igre riječi.
Dobivam "Neočekivana pogreška" ili "Nema mrežne veze" svaki put kad ga pokušam otvoriti. Molimo popravite!
Catch Tiles Magic Piano Game இசை wjyg
Ne radi u Montrealu
Moraju dobiti nešto više propusnosti. Nemoguće je učitati aplikaciju tijekom utrke. Potpuno beskorisno.
Gdje je tablica prvenstvenih bodova?!
Nema poretka u prvenstvu i kliknite za pregled rezultata današnjeg ePrix-a i... rušenja aplikacije!
Dajte mi datume utrka (mogu dobiti online) videozapise (koji su na YouTubeu) i ništa drugo. Strujanje uživo nije dostupno u mojoj zemlji. Je li to zato što su mi oči preblizu ili tako nešto? Zašto uopće omogućiti aplikaciji tu značajku ako njome namjeravate provoditi sektaške prakse?
Smeće čak ni ne otvara aplikaciju što, dovraga, radite
Moja prva reakcija na ovu aplikaciju je nevjerojatna! Toliko je značajki koje bih volio da ima aplikacija Formula 1! Sjajni dečki!
*Sviđa mi se* linkovi uživo na opciju Drivers Radios (posebno kada stvari krenu po zlu ili netko ima "problema"👍. Dao bih 5★ da postoji opcija za prikaz automobila *prati pozicije* uživo ( čak i na opciji web stranice možda, da bih mogao podijeliti zaslon i imati oboje u isto vrijeme?😊👍).
Ovo je stvarno dobra aplikacija za povremene obožavatelje koji vole jednostavnu aplikaciju za vijesti i kalendar. Ali za druge stvari onda postaje komplicirano nakon najnovijeg ažuriranja. Nakon najnovijeg ažuriranja sada možete vidjeti ljestvicu sezone što je sjajno, mogu vidjeti koji je vozač gdje kada želim. ALI druge stvari poput necenzuriranog radija za vozača (da, znam zašto je necenzuriran i ne žalim se da je necenzuriran), prije ažuriranja, mogli ste stvarno lako slušati radio vozača, ali sada su programeri aplikacije odlučili da sada morate ručno ići na postavke aplikacije i promijeniti odabranu utrku da slušate radio vozača. Zato sam ga ocijenio s 4 zvjezdice. Trebao mi je dan da shvatim kako slušati vozački radio. Ako programeri čitaju, vratite radio vozača kako je bio prije. Hvala vam.
Postoji problem s njim i ne otvara se. Od mene se traži da provjerim svoju internetsku vezu, ali jasno vidim dok ovo objavljujem. Možemo li dobiti popravak, molim?
Prva utrka sezone i aplikacija se neće ni učitati. Jako razočaravajuće, hajde, dečki, skupite se
Ne otvara se kaže da nema internetske veze bez obzira radi li se o podatkovnoj ili WiFi mreži
Zašto je tako zastarjelo kad je počela nova sezona?
Ne radi na tabletu ili telefon beskorisno se neće učitati
Formula E App Sport jor
Vau! FE!!!!!!
Zašto se truditi ako ne možete dobiti ni kalendar utrke unutar aplikacije?
Zapeo na "Pokušaj ponovo"
Dobro kad radi. Samo se stalno prikazuje "neočekivana pogreška, pokušaj ponovno". Ponovno instaliran ali i dalje isti.
Izvrsna aplikacija, ali novo ažuriranje i izgubili smo radio vozače. Jedna od najvažnijih karakteristika 😕
Ovo je superbb i veliko poboljšanje u odnosu na prethodnu aplikaciju. Nastavite tako, momci.
Dobro za praćenje vijesti, ali pomalo čudno što nema značajke za pregled poretka... Povećao bih ocjenu da se to doda.
Pokvaren je, neočekivana pogreška
Što kažete na novu sezonu staru aplikaciju. nema veze za pojačavanje ventilatora. nema ažuriranja rezultata utrke. nema ažuriranja vijesti. Pretražujući na Googleu dobivam više vijesti o utrkama.
Neće otvoriti aplikaciju kako treba. Deinstalirao sam i ponovo instalirao i dalje ništa. Želio bih znati što se događa s FE-om jer mislim da bi se moglo nešto dogoditi ovaj vikend.
Don't work je gledao to uživo poprsje još uvijek nije mogao učiniti ništa smeće aplikacija
ZAŠTO. Hajde, pomislili biste da ćemo imati prijenos uživo u Velikoj Britaniji. Ocijenio bih više da imam dostupan stream.