Post by moganonnewssi on Mar 13, 2022 4:13:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Obenkyo ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Obenkyo IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює більше всіх ▞▞▞
▞▞▞ Obenkyo 2022 version ▞▞▞
Це хороші програми
Практика письма є неоціненною і особливо корисною для порядку штрихів
Obenkyo கல்வி pmw
Obenkyo கல்வி pmw
Obenkyo Android Додатки APK (com.Obenkyo) по Atomusk ...
Drops: Lær russisk, cyrillisk Læring skrq
Obenkyo கல்வி pmw
Це перша програма кандзі, яку я встановив. Все нормально, але вікторина початкової школи 3 не працює. Каже мені, що його завершено. Можливо, добре для початківців, але не підходить для просунутих.
Все інше чудово - я можу займатися в будь-якому місці і в будь-який час, з мінімумом суєти, і тепер я можу читати японською більше, ніж говорити!! Просто візьміть і йди, це чудово. Єдина моя скарга - це оцінка - у вікторині 50 карток, але мій рахунок буде 29 правильно, 4 неправильні? 14 правильно, 6 неправильно? Не складається! Ви не знаєте, наскільки ви точні, тому що механіка підрахунку рахунків ДАЛЕКО не працює. Зробіть це правильно, наберіть один бал. Зрозумійте неправильно, не набирайте очок. Незалежно від вашого рахунку, виграш/програш все одно має становити 50, коли ви закінчите.
Спасибі! Дуже гарний додаток.
я думаю, що є помилка в граматичному розділі 2) система письма - хірагана _таблиця каламутних звуків
надзвичайно настроюється та корисно
Це добре для всіх японських студентів....дякую
Добре зроблений додаток, nibba
membantu bgt
Не вистачає вигляду на 11/10 щодо функціональності
I also use Obenkyo to test myself on memorizing Kanji: play.google.com/store/apps/details?id=com.Obenkyo&hl=en. amop567. us United States.
8 кращих додатків для вивчення японської мови · 1. Wanikani · 2. Obenkyo · 3. Anki · 4. Easy Japanese · 5. Memrise · 6. Japanese, Jisho, Ярксі.
Хороший корисний аригату
Obenkyo Obrazovanje itfj
Чесно кажучи, це такий дивовижний додаток, я самостійно вивчаю (якщо це так) японську мову, і я створюю папку, ніби я студент. Будь-яке слово, яке мені потрібно знати, щоб заповнити прогалини, я просто вводжу в Obenkyo і отримую для нього символ кандзі, а також отримую всі варіанти, тому загалом ця програма допомогла мені дізнатися більше. Я використовую дуолінго, щоб вивчати речення, але я частіше використовую benkyo, оскільки це, здається, нескінченне джерело знань про нихонго! Це точно те, без чого я не міг би жити! Абсолютно блискуче
Я ооооооочень люблю це
з усіх японських навчальних програм, які я завантажив, а потім вивантажив; від популярного дуолінго та запам’ятовування до дерева кандзі чи вивчення кандзі — жодне з них не зрівняється із простотою та неймовірною корисністю цієї програми. Я використовую цю програму вже більше 7 років, і я ще не знайшов жодної іншої, яка б порівнювала. Мені подобається, що він надає вам всю необхідну інформацію прямо під літерами.Якщо ви хочете вивчити хірагану, катакану та кандзі, це найкращий додаток для цього.
Lingvo Live EX - Веб-магазин Chrome
Половина екрана не відображається. Чудовий, але я не можу використовувати його, якщо не бачу.
Чудовий додаток. Найкращий, який я використовував для навчання з палацами пам'яті. Однак дратує, що бічна прокрутка повертається вгору після повороту екрана та вимкнення екрана. Чи є спосіб це виправити? Також я спробував переглянути свою SD-карту, але чи є спосіб завантажити базу даних obenkyou для копіювання та використання як файл .doc?
У розділах дослідження сталася помилка, я не можу повністю прочитати підказки. Там пропущені літери. Будь ласка, виправте це, мені дуже подобається цей додаток.
Watashi wa nihongo o benkyô shitao - Japanese публікація на ...
Чудовий додаток для вивчення японської мови
Крута програма для вивчення японської мови. Але виникла проблема з вправою з числами, програма перезавантажиться, коли я виберу. Біжи від oppo yoyo
Це чудово для вивчення чисел, кана, кандзі та лексики, але недоліком є те, що частки не дуже добре виконані. А найнижчий клас використовує розширені слова. Ця програма може мати певну роботу, але все ще є гарною програмою.
Список фільмів і серіалів в яких є Мотоцикл. Пошук фільмів... (фантастика, бойовик, трилер.... Золотий хлопець (міні-серіал) Golden Boy: Sasurai no o-benkyô
Хоча 8 років тому я оцінив цю програму як 4 зірки, вплив, який це справило на мою подорож японською мовою, коштує більше ніж 5 зірок. Справді один з найкращих.
Раскольников був діяльним і бадьорим адвокатом Соні проти Лужина, незважаючи на те що сам носив... Ти був голодний! ти... щоб матері допомогти?
Кандзі завеликий, щоб поміститися на екрані, і він обрізаний. Це трохи дратує мати справу.
Дуже прискіпливий і непослідовний
Добре працює, особливо якщо під рукою є інша навчальна література.
Ця програма чудова, дуже ретельна
було б ідеальним 5/5, якби я міг вручну змінити слова на зелені
Супер-пупер корисний додаток!Це допомагає мені вивчати японську мову. Дякуємо, що створили цю дивовижну програму! Ідеально підходить для вивчення японської хірагани та катакани та багатьох інших речей
Obenkyo கல்வி pmw