Post by moganonnewssi on Mar 13, 2022 4:16:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mergedom: Home Design ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mergedom: Home Design IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neribotas visas įsilaužimas ▞▞▞
▞▞▞ Mergedom: Home Design 2022 version ▞▞▞
Prašau, kas vyksta? Žaidimas nebuvo atidarytas daugiau nei 24 valandas 💔! Aš atnaujinau iš „Play“ parduotuvės; iš naujo paleidau telefoną, tačiau jis vis įkeliamas nepasirodęs! Prašau padėk 🙏
Priverstinės reklamos sulaukia blogų atsiliepimų. Redaguoti: Kūrėjas atsakė, bet nesuprato esmės. Niekada nesakiau „per daug skelbimų“. Aš nuolat žiūriu skelbimus žaidimuose, kai kuriuose žaidimuose atrodo, kad tai yra viskas, ką darau, ir aš vis dar myliu tuos žaidimus. Sakiau „priverstiniai skelbimai“. Kaip skelbimuose, kurie rodomi man bandant ką nors padaryti ir išmeta mane iš žaidimo, kurį bandžiau žaisti. Žaidimai, kurie nėra priverstiniai skelbimai, yra žaidimai, kurių mygtuką sąmoningai paspaudžiu, kad gaučiau skelbimą, kuris greičiausiai įgalins atlygį. Jūsų žaidime yra priverstinių skelbimų, aš atsisakau žaisti žaidimus, kuriuose rodomi priverstiniai skelbimai. Kai susiduriu su priverstiniu skelbimu, palieku šią bazinę apžvalgą ir pašalinu siurblį, niekada nežiūrėdamas atgal. Jūs atsakėte ir aš atsakiau.
Mėgaukitės žaidimu, bet per daug skelbimų.
Mėgstu žaidimą, jis kūrybiškas ir labai smagus
Žaidimas geras, bet per daug reklamų
Šis žaidimas yra puikus 👏 👌 👍 Bet kai žaidžiu šį žaidimą, mano telefonas vėl ir vėl pakimba
tik reklamos pristatymo sistema.
Turiu daug problemų dėl to
Per daug pridėti 😔😔
Man patiko žaidimas. Bet kai priverčiate mane panaudoti savo pinigus, kad gaučiau monetą taupyklėje (niekada neprašau taupyklės), verčia mane pašalinti šį žaidimą. Švaistyti laiką.
Mergedom: Home Design Başsındırma gbep
Per dažnai jums reikia tikrų pinigų, kad galėtumėte tęsti žaidimą
Neblogas žaidimas. Vienintelė problema yra ta, kad reikiamų daiktų įkrovimas trunka per ilgai
Mergedom: Home Design Tankenötter weno
Linksminkis su susijungimu. Greitas naujo dizaino apdovanojimas, meilės daiktų sujungimas, linksmybės skirdami laukimo laiką kitiems dalykams.
Nekenčiu žaidimų, kurie man į veidą įdeda skelbimus man jų neprašant.Nuobodu per mažai taškų ir tiek daug darbo be jokio jaudulio
Iš visų d merge deco žaidimų man labiausiai patinka šis, grafinis aiškumas, paprastas, d darbo zonos išdėstymas, užduočių sąrašas... Aiškus, nesudėtingas.. nesišakojantis į didelę darbo sritį... gerai neprisimenu, noriu pailsinti smegenis. d deko skyrius... paprastas ir tiesiog gražus. Tik gal per anksti pritrūks energijos..pailsėk arba sumokėk žaisti. D skelbimai Aš neprieštarauju, bet įsitikinkite, kad tai tinkama.
Žaidimas yra įdomus ir šiek tiek įtraukiantis, bet matau, kad jis taps nuobodus, jei neleisite mums iš tikrųjų dalyvauti kuriant daugiau kambarių. Aš ką tik pradėjau vonios kambarį ir įdėjau 4 daiktus, bet man dar neleista nieko kurti. Kokia tada žaidimo prasmė? Taip pat turėtumėte leisti mums laimėti raudonus kristalus, o ne juos pirkti. Galiu gyventi su reklama.
Linksmas žaidimas. Atpalaiduojantis.
Viskas gerai... šiek tiek painu. Nesu energetinių žaidimų mėgėjas, bet pašalinęs Merge Mansion išbandžiau šį. Ilgas laukimas, kol atsiras energija. Judėjimas ribotas, nes į laivą išmetamas šlamštas. Žaidimą trikdantys skelbimai. Kūrėjai galėtų rasti geresnį būdą susieti skelbimus. Tikriausiai pašalins. Tik 6 lygyje LOL!
Mylėk. Naujas mėgstamiausias žaidimas
Geras žaidimas, gražus ir paprastas
Žaidimai labai vėluoja ir užtrunka 10 minučių. Tai tiesiog blogai Thb!
Tas pirštas ir toliau rodo, kad kitas žingsnis erzina, neduok laiko pačiam tai išsiaiškinti, pabandysiu dar šiek tiek
Shadow Fight 2 Екшн ard
Blogiausia programa
Labai smagu!! Priverčia susimąstyti, net nesuvoki kiek laiko praėjo!!
Yra daug priverstinių skelbimų, nesmagu kiekvieną minutę gauti skelbimą.
Žaidimas gražus. Bet mums progresuojant, prekių laukimo laikas ilgėja, o tai yra labai didelis išjungimas. Žaisiau jį ir mėgau žaisti dieną ar dvi, dėl šio laukimo laiko nebesinori žaisti. Žaiskite 2 minutes ir laukite valandas.
Mergedom: Home Design Tankenötter weno
Žaidimas buvo geras, kol energija neatsigavo žiūrint, kad pasikeitė skelbimai. Maži dalykai tikrai slopina šį linksmą mažą laiko žudiką.
Gerai žaidimas
Kokia prasmė sujungti kabinetus, nes po sujungimo jie duos mažiau objektų nei sujungus 2?
Linksma, bet daug reklamų
Mėgaukitės žaidimu, bet įkrovimo laikas tiesiogiai paliečia malonumą... tai erzina, kitaip žaidimas yra puikus.
Protas sustingęs
Mergedom: Home Design Älypelit dws
Gerai, bet tai užtrunka amžinai ir jūs gaunate mažai energijos, kol daiktas baigiasi. Palaukite 2 valandas, kol jis išspjautų keletą daiktų, prieš vėl įkraunant. Pfft.
Mergedom: Home Design Dėlionė wcl
Gerai